Friday, January 22, 2016

Berwajah Baru


ASSALAMUALAIKUM

Finally blog aku pun dah bertukar wajah baru dan full edit by myself.
Hahaha. dah tak guna blogskin lagi sebab i'm trying to learn how to use denim template and finally, yeay walaupun tak berapa pro lagi but im trying right?

Header tak tukar, sebab masih tak ada idea untuk buat header macam mana. Dan dalam mood assignments + homework + presentations!
Jadi idea untuk buat header baru tu memang masih 'kosong kosong kosong'
Tunggu balik cuti raya cina nanti, mungkin akan ada idea macam mana nak buat header baru.

anyway 

Thankyou #206 followers and i'm counting to #1000 followers!

No comments:

Post a Comment

Sila jaga kata kata anda.Terima kasih.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png