Monday, January 4, 2016

Anugerah MeleTOP ERA kini datang lagi!


EXCITED?
Yes! Seharusnya, finally Anugerah MeleTOP ERA kini datang lagi, dan kali ni
lagi banyak artis artis yang tercalon. Dan yang paling penting, SHARNAAZ AHMAD, abang aku pun tercalon juga, lagi banyak kategori dia tercalon pada tahun ni, and I'm so excited.

So, korang semua tak excited ke? Nak tengok artis artis favourite korang menang untuk AME 2016 ni, so, kalau nak tahu artis korang tercalon dalam kategori apa, boleh Klik banner AME dekat atas ni, dan rajin rajin lah mengundi ya? and kepada SAF (Sharnaaz Ahmad Familia), korang jangan lupa undi abang kita okay!! Pastikan semua kategori dia ambil. Hahahahah

Tarikh tutup undian online untuk AME adalah pada : 15 Januari 2016, jam 12 tengahari.

So, apa lagi, jom ramai ramai kita mengundi artis artis pilihan masing masing! Kalau aku? Aku mestilah undi abang kesayangan aku, Sharnaaz Ahmad. Hehehe

Undian hanya sekali sehari ya kawan kawan. Bagi mana mana yang malas nak bukak laptop,komputer,pc untuk mengundi tu jangan risau, korang boleh install apps Raku di Appstore (bagi pengguna IOS) dan Playstore (bagi pengguna ANDROID). Senang je kan? Jangan pening kepala memikir macam mana nak undi kalau tak ada laptop pun, hehehe sekarang dah maju kan, majoriti orang semua guna smartphone, so korang boleh install Raku App di smartphone korang ya.

So, selamat mengundi!

No comments:

Post a Comment

Sila jaga kata kata anda.Terima kasih.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png