Monday, November 28, 2016

Awak Sangat Nakal (Minggu Akhir)

Hasil carian imej untuk awak sangat nakal

Hai! Bagi peminat drama drama melayu dan yang paling penting peminat Sharnaaz Ahmad (Sharnaaz Ahmad Familia) dan juga peminat Ayda Jebat (AJ Screamers) jom kita tengok malam ni Awak Sangat Nakal! di Astro Ria dan Astro Ria HD pukul 10 malam.

Minggu ni adalah minggu akhir bagi drama Awak Sangat Nakal! apa kesudahan antara Erine Johanna dan Johan Rizqin? Akan kah mereka bersama? Jom kita tonton sama sama drama ni kejap lagi!
Malam ni episode 13.

yang nak dengar OST untuk drama Awak Sangat Nakal! ni, ost drama ni dinyanyikan oleh Ayda Jebat, korang boleh dengar di iTunes, kalau takda iTunes boleh dengar di JOOX, taip je Nakal Nakal Nakal Ayda Jebat.

#awaksangatnakal #sharnaazahmad  +Ayda Jebat 


Jom visit my IGSHOP!

Assalamualaikum, hai semua!

agak lama jugak aku tak menjengah blog ni. rasa macam memang lama sangat la lepas dah seminggu habis final exam yang tersangat mencabar dengan assignment nya masih buat dalam final exam week. hahaha tapi semuanya dah selesai dan alhamdulillah, sekarang hanya mampu eberserah dan berdoa agar dapat result yang terbaik!

okay so disebabkan harini aku baru bukak blog ni, dan aku terkejut melihat perubahan blog ni, mula mula macam "eh kat mana dashboard ni" "mana aku nak baca blog orang ni" "ish dah lah tak hafal link dia" hahaha selepas beberapa minit kaku mencari dashboar dimana, akhirnya aku jumpa juga hahaha.

blog pun dah berwajah baru, tapi blog aku ni? macam tu jelah. Hahaha niat di hati memang nak tukar tapi nak tempah edit blog tu macam hmmmm aku banyak habis kan duit aku untuk shopping baju hehehe. oh ya lepas tu sekarang ni aku tengah sibuk berbisnes untuk subjek entrepreuner ship entah macam mana eja dia untuk next semester, aku semester 4. tak lama dah nak praktikal. YES!

kalau korang tengah cari pakaian yang terkini dan korang ni jenis orang yang ikut trend, sudi lah menjengah atau menjenguk aku punya instashop : @absolueshoppe





boleh lah melawat igshop aku ni untuk buat tempahan. macam macam jenis pakaian yang trending sekarang ni aku ada jual. kalau korang ni peminat SHMP (Suri Hati Mr Pilot) dan minat dekat Neelofa, boleh beli dengan aku Neelofa cardigan, sekarang masih ada stock tau! dan ramai orang beli cardigan tu mungkin sebab Neelofa kan. hahaha harga pun murah je harga kasih sayang gitu semua inc postage kecuali sabah/sarawak add rm7 ^^

sekian sahaja dari aku, bye!


 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png