Sunday, February 14, 2016

Duit hilang.

ASSALAMUALAIKUM

Hi korang! Pernah tengah korang syok berbelanja and tanpa korang sedar korang dah habiskan beratus ratus dalam sehari?

Sedangkan apa yang korang belanja hanyalah untuk makanan dan benda kecil macam, kalau student macam aku,

-duit kereta prebet

semalam aku keluar outing dengan roommate aku, and tanpa sedar nya aku dah habiskan RM100 semalam, bukan 100 jela ada 100 setengah macamtu. Aku cuma keluar pergi makan dekat Seoul Garden, RM33 share, then bayar duit kereta prebet rm8 pergi balik. Lepastu minum dekat secret recipe itu pun member belanja, dan bayar duit dakwat printer kami share sebilik RM13. beli tupperware dua bekas untuk makan di cafe RM5.40. dan aku beli lipstik dekat guardian semalam RM18.

Sepatutnya ada total rm22 something but aku cuma ada total rm1. Hahahaha.

Aku harap ada balance lagi rm200. Cukup lah untuk aku survive sampai cuti mid sem bulan 3 nanti. Dan duit poket aku dengan menjual topup, harapnya boleh survive. Huhuhu.

No comments:

Post a Comment

Sila jaga kata kata anda.Terima kasih.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png