Sunday, January 10, 2016

thank you #200 followers! - Giveaway jika capai #1000 followers !

Assalamualaikum!

Hai korang! MashaAllah, kira lama juga tak buka blog dan tak update. Almaklumlah macam yang aku beritahu di previous posts yang hostel aku tiada wifi, kalau nak wifi kena guna persendirian. Letih!
Terpaksa lah aku menggunakan data untuk update blog.
Tapi hari ini, aku tak update menggunakan laptop macam selalu aku update.

Aku guna phone je harini, walaupun tak berapa selesa disebabkan, yelah kita blogger mesti nak update melalui laptop! Baru lah rasa puas dan selesa kan? Tapi, nak buat cemana, hati nak update sangat. Lagi pun, nak update melalui laptop, data aku slow dan ianya akan mengambil masa yang begitu lama untuk loading website blog itu.

Jadi, dengan adanya BLOG apps di phone aku, mudah lah untuk aku update. Ok, dipendekkan cerita, or back to the main point yang aku nak cakap adalah, aku nak ucapkan terima kasih untuk followers aku yang ke #200 . Terima kasih awak! Saya akan followback awak balik jika saya berkesempatan untuk online di laptop ya?

Alhamdulillah, dah cecah jumlah #200 . Dan aku harap akn terus cecah #1000 followers. Jika cecah #1000 followers di blog aku, inshaAllah jika diizinkan Allah, aku nak buat giveaway untuk korang sempena followers blog aku yang ke #1000 nanti.

Hehehe, baik lah, esok aku dah start kuliah / kelas. Mungkin sukar lagi nak update "kot". Dan aku terfikir untuk beli wifi peribadi, mudah untuk aku juga nanti, tapi kena bincang dengan parents aku dulu.
Ya lah, kami bukan orang senang. Siapa pula nak bayar bil wifi di rumah dan wifi aku nanti kan?

Hehe apa pun, berserah pada ALLAH.

Bye! Dan terima kasih untuk followers saya yang ke #200 . Kamsahabnida!

1 comment:

  1. betul tu..akak pun lebih selesa update guna laptop.tapi kalau dah terpaksa, macam balik kampung tak de wifi, guna enpon je la..kadang2 guna ta je..tu pun susuah..tak puas..kan?/


    untuk semua, jemput join GA kat blog saya..:)

    http://www.dianarashid.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

    ReplyDelete

Sila jaga kata kata anda.Terima kasih.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png