Tuesday, January 5, 2016

REVIEW - SHAWL by TRI.O.NA



ASSALAMUALAIKUM.

Baiklah, harini saya nak share di mana korang boleh dapatkan tudung yang murah murah dan juga baju kurung moden yang murah murah. Bagi sesiapa yang sekarang ni tengah mencari tudung baru, shawl baru, atau baju kurung baru untuk dipakai pergi kerja/kelas/rumah orang kahwin pada tahun 2016 ni, korang boleh pergi ke IG yang saya tunjuk dekat atas ni. @tri.o.na_

IG ni jual tudung dan shawl dan juga baju kurung moden yang murah murah dan harga yang sangat berpatutan. Jangan risau, korang mampu untuk membeli nya sebab harga dia tak sampai pun beratus ratus macam tudung yang lain. Harga dia sangat berpatutan!

Bagi penggemar shawl, anda juga boleh mendapatkan shawl yang menarik kat sini, sumpah demi Allah shawl dia selesa sangat dan sejuk je bila pakai. And corak dia pun menarik, so sesiapa yang minat pakai shawl tu boleh lah jemput datang dekat IG ni.

Bagi penggemar tudung bawal crepe pula, sekarang ni bawal crepe dekat IG ni ada bawal crepe yang terbaru, siap ada lace lagi, 

Ha, tu dia bawal crepe lace. Memang cantik sangat sangat! Selalu korang tengok bawal crepe yang plain je kan, ni kali ni bawal crepe plain tapi dia tambah lace sikit dekat bawal tu, sumpah demi ALLAH saya tak tipu, memang cantik sangat bawal ni! Sebab saya ni student, and dekat kolej saya tak boleh pakai shawl, kena pakai bawal. So saya pakai lah bawal crepe lace ni, and ramai juga yang tegur bawal ni cantik. Bagi sesiapa yang berminat untuk beli bawal crepe lace ni, korang boleh contact owner dia kat bawah ni,

INSTAGRAM : @tri.o.na_
WhatsApp : +6013-474-6141
(call tidak dibenarkan)

Korang dialu alukan untuk membeli shawl dekat dia ni, sebab harga dia memang berpatutan, sumpah tak tipu! Kalau korang pakai tudung dia ni confirm jadi cantik terus ha ramai peminat semua beratur minta no telefon. Hehe.

Terima Kasih dan Selamat berOnline shopping!

No comments:

Post a Comment

Sila jaga kata kata anda.Terima kasih.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png