Saturday, January 23, 2016

NUFFNANG IS MISSING!


Anyone knows what happen to Nuffnang?
Setiap kali aku buka blog di laptop/web mesti Nuffnang aku tak keluar.
Bukan sekadar Nuffnang di blog aku je, tetapi blog orang lain pun sama.

Tapi,
bila aku buka blog di handphone, keluar pula.
Huhuhu, korang ada masalah sama macam aku tak? Or aku sorang je yang mengalami masalah macam ni

Kalau korang tahu kenapa jadi macam ni, sudi sudi lah bantu aku and komen dekat entry ni ya. Help me kengkawan!

THANKS

No comments:

Post a Comment

Sila jaga kata kata anda.Terima kasih.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png