Friday, January 1, 2016

2016

kalau orang tak reply chat, mention korang tu tak sedih pun sebenarnya. kalau sedih pum.
sikit je. tak terasa sangat.

tapi,

yang paling sedihnya bila, orang tak balas cinta kau. kau rasa?
aku rasa nak terjun laut. Ha Ha Ha

terjun laut, sebab malu.
dan
sebab rasa diri ni tak berguna sangat sebab berharap pada sesuatu yang tk pasti
sedangkan yang pasti, tu ha, ALLAH SWT.

tapi, kadang aku lalai juga. biasa lah manusia mana pernah tak buat silap.
dan sebenarnya point aku sekarang, sebab orang tak reply mention aku je,
peh sakit betul hati kita. sedangkan mention orang lain dia reply.
Hu Hu Hu

tapi lagi sakit bila dia tak balas cinta aku dan tak mengetahui tentang kewujudan aku.
ye, aku
aku ni yang tengah menaip ni :')

selamat malam,
dan
selamat tinggal 2015
welcome, 2016.
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png