Monday, January 18, 2016

Hai people!

Assalamualaikum readers sekalian! (ada ke readers?)

Hehehe, setelah beberapa harinya aku tak update kali ni, yeah i'm back dengan semangat baru yang berkobar kobar untuk update new entry. Kehkeh.

Lately ni, aku memang busy dengan kuliah, homework, presentation dan bakal assignment. Ya rabbi stressnya aku. Tapi aku harap untuk sem ni juga aku dapat kekalkan pointer aku seperti sem lepas atau naikkan sikit pun dah okay. Tak minta banyak, tak minta 4 flat, cause I know I can't get it, sekadar dapat 3 above pun dah okay asalkan aku tak ada repeat any paper.

So, after this aku akan mungkin lah kerap kot tapi tak janji lah, sebab aku baru beli wifi sendiri, hehehe so mungkin ada lah masa kot aku nak update, kalau tak busy dengan perkara perkara dekat sini lah.

Anyway, thank you guys for the #204 followers an im counting to #1000 followers! yeay, nanti aku buat giveaway untuk followers yang ke #1000 okay!

inshaAllah.

so, itu jelah, Assalamualaikum :-)

No comments:

Post a Comment

Sila jaga kata kata anda.Terima kasih.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png