Friday, January 1, 2016

batu api. mengadu domba. busybody.

jenis orang orang yang kat atas ni, memang rasa nak bunuh je kan?
series, bukan aku je, orang lain pun sama geram dengan manusia yang perangai macam tu.

yang jenis batu api tu satu hal,
melaga lagakan orang. sedangkan orang gaduh sikit, tapi sebab mulut dia yang macam loji kumbahan najis, terus jadi perang dunia.

yang mengadu domba ni pulak,
kalau boleh dekat semua orang dia nak mengadu, dia nak bagitahu yang kita ni jahat nak defend diri dia and buat diri dia dekat tempat yang KESIAN.
memang KESIAN lah dekat kau sebab minta simpati orang dan jadi fake sebab kau sebenarnya jahat tapi semua orang ingat kau baik sedangkan?? Ha Ha Ha

busybody pulak,
haih yang ni memang lagi aku geram lah. sibuk jaga tepi kain orang.
apa yang kita update semua dia nak bagitau. tak boleh duduk diam atau tak ada life?
kalau kita busybody pasal hal dia, satu dunia dia nak mengamuk.
KahKahKah

typical manusia. memang dah namanya iblis tetap iblis lah kau.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png