Wednesday, January 6, 2016

400 Bad Request - NUFFNANG


ASSALAMUALAIKUM!

Hai korang, 400 BAD REQUEST whenever I tried to enter nuffnang site, adakah aku seorang saja yang mengalami perkara seperti ini atau korang pun sama?

Aku pelik juga sebab dekat sidebar aku encik Nuffnang asyik tak muncul muncul, jadi aku pun cuba untuk menGoogle website Nuffnang dan ternyata yang aku dapat adalah 400 BAD REQUEST. okay pernah belajar dah pasal 400 BAD REQUEST ni waktu class Computing Fundamental, dan aku dapat A untuk subject tu, lol tetiba.

Okay, anyone ada yang tahu tak kenapa jadi macam ni? 
Pelik juga aku nuffnang aku dari malam tadi tak muncul, pagi ni aku check pun sama tak muncul. Tapi, bila aku pergi profile orang lain, muncul pula Nuffnang mereka. Hehehe main main betul Nuffnang ni.



2 comments:

  1. sama la, kat blog Hana kadang kadang hilang camni, taktau nape

    ReplyDelete
  2. kan. lepastu nuffnang tak keluar kalau buka dekat laptop, tapi bila buka dekat phone keluar pula. huhu

    ReplyDelete

Sila jaga kata kata anda.Terima kasih.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png