Sunday, December 20, 2015

tengah malam. anak anak buah aku semua dah tidur, dalam bilik, sebilik dengan aku.
tapi aku masih disini depan laptop, menaip ni lah, tak tahu hala tuju untuk menaip apa.
sebab dah dapat wifi baru kan, agak laju juga lah line dia sebab pencawang nya sekolah
disebabkan sekolah memang dekat dengan rumah aku, so line dia memang laju.
sekarang tengah wechat dengan seseorang.
istimewa?
tak lah. biar lah jadi tanda tanya.

hahahaha, aku takde point nak bercerita
sebab tak ada cerita nak ceritakan apa.

so stop kat sini je, bye
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png