Monday, September 28, 2015

i'm not lifeless. cuma dah penat.
penat dengan orang sekeliling
orang yang cuma berpura pura sukakan kau.

sedangkan...

sebaliknya, dia terpaksa 'suka' waktu bersama aku, tp kat belakang aku? hanya Allah je yg tahu.

aku penat sangat. penat nak crush dekat orang, sedangkan orang tu takkan suka dekat aku balik pun?
well, they only like someone who has pretty face and gorgeous etc.

kalau orang tu cakap "i tak pandang paras rupa, yang penting hati". tolong lah! jangan cepat terpedaya dengan janji janji dan kata kata manis lelaki tu. PLEASE.

tak semua lelaki yang WILL DO HIS TALK. tak semua!
and please, jangan tunjuk sangat kita murah,
terhegeh hegeh dekat lelaki. please.
kita perempuan, maruah kita sangat tinggi.
jangan biar jatuh dengan senang je.

and right now, I don't have any crush. takde orang juga nak crush dengan perempuan 'buruk' mcm aku ni.
takpe, aku percaya dgn semua ketentuanNya,
pastinya yang terbaik untuk aku.
bye.

No comments:

Post a Comment

Sila jaga kata kata anda.Terima kasih.

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png